Kooperacija

kooperacija siladi

SILADI d.o.o. je poljoprivredno-prehrambena tvrtka koja u svom poslovanju nudi i ugovaranje proizvodnje tikve ” golice “, tj. kooperaciju sa drugim poljoprivrednim proizvođačima po najpovoljnijim uvjetima.

Nadalje, radimo i usluge poljoprivrednom mehanizacijomposebno kombajniranje bučinih sjemenki, te vršimo usluge sušenja, pročiščavanja i fotoćelijskog sortiranja poljoprivrednih proizvoda.

Novo u ponudi tvrtke su ručno izrađeni međimurski gastrosuveniri i košarice punjene vlastitim proizvodima te aranžirane kao poslovni pokloni ili za neke druge prigode.

Bučino ulje najzanimljiviji je proizvod tvrke zbog svoje ljekovitosti. Istraživanja pokazuju da smanjuje upalu prostate kod muškaraca starije dobi, a time smanjuje i rizik od nastanka raka prostate. Isto tako preporuča se svima radi visokog sadržaja nezasićenih masnih kiselina pa time liječi bolesti kardiovaskularnog sustava. Bučino ulje možete kupiti na adresi tvrtke u rinfuzi i u pakiranjima u staklenoj boci od 1l, 0,5l i 0,25l. Novi proizvod tvrtke je i visokokvalitetno suncokretovo ulje proizvedeno postupkom u kojem se ne koristi rafinacija te su time u ulju sačuvani svi visokovrijedni hranjivi sastojci kao pregršt vitamina i minerala.

 

GDJE KUPITI NAŠE PROIZVODE?

Kompletnu ponudu naših proizvoda možete kupiti na adresama naše tvrtke:

 1. OPG SILADI
  Kolodvorska 4, Kotoriba
  Radno vrijeme:
  Ponedjeljak - petak 7:30-12h
  Subota 7-12h
  Tel: 040 682 430, Mob. 099 207 6207
  e-mail: irena@siladi.hr
  dragan@siladi.hr

 2. Tržnica Čakovec
  Radno vrijeme:
  Ponedjeljak - subota 7-13h